Nieuws april 2023

Lourdesreizen in 2023
De bus- en de vliegreizen van mei zijn helemaal volgeboekt. Met de bus gaan 2 reisleiders mee, Joke en Wilma, pastoraal begeleider pastor Ad Kennes en 5 medewerkers. Carin, Carina, Hans, Jo en Sjaak. Marjolein gaat met het vliegtuig. We houden 2 kennismakingsbijeenkomsten. Zondag 23 april in Berkel-Enschot en zaterdag 29 april in Haarlem. De pelgrims die mee gaan met de bus en het vliegtuig hebben allemaal een uitnodiging gehad. Leuk om elkaar dan te ontmoeten.

September bedevaart
Na de meireis richten we ons weer op de vliegreis met onze Lourdes-groep van 16 t/m 21 september 2023. Het vliegtuig vertrekt dan uit Maastricht. Voor deze reis zijn er nog plaatsen beschikbaar. Bij voldoende deelname gaan we met de bus vanuit Haarlem en Oisterwijk naar het vliegveld.
U kunt u daarvoor opgeven. Wat de prijs daarvan is weten we nu nog niet.

Hotel St.Louis de France
Wij komen thuis bij dit hotel en de managers David en Chloé. Een heerlijk hotel waar we al vele jaren te gast zijn. Hier logeren we 2x perjaar.

20170907 115403
Hotel St.Louis de france Bienvenue

Handgemaakte cadeautjes
De vrijwilligers van de Lourdes-groep maken leuke cadeautjes die verkocht worden in het thuiswinkeltje Boetiek het Hemeltje bij Joke aan huis. U bent altijd welkom na afspraak. De opbrengst van deze cadeautjes komt geheel ten goede aan de Lourdes-groep.

Tevens staan we regelmatig met een kraam op de zomermarkten.

Waar kunt u ons ontmoeten
28 mei (1e Pinksterdag)             Jaarmarkt in Haaren
30 juli                                         Jaarmarkt in Oisterwijk
Gezellig als u ons een bezoek brengt op één van deze markten                                

Met Mariale groet,

Joke en Wilma

Schrijf u in om onze nieuwsbrief het Lourdesklokje ontvangen!