Lourdes-groep

Wat is de kracht en de meerwaarde van de Lourdes-groep!!! Waarom kiest u om naar Lourdes te gaan met ons?

  • U mag altijd bellen met Joke of Wilma. Zij nemen de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Zij bespreken met u welke reis en accommodatie het meest geschikt zijn.
  • Er worden informatiebijeenkomsten gehouden waar u vrijblijvend naar toe kunt gaan. Tijdens deze bijeenkomst kunt u via een film en een powerpoint-presentatie alles te weten komen over de reis en het verblijf in Lourdes. Deze bijeenkomsten worden gehouden in januari.
  • ór iedere reis wordt er een kennismakingsbijeenkomst gehouden. U leert dan de leiding en de vrijwilligers kennen.
  • Bij iedere reis gaan er vrijwilligers mee die helpen bij het dragen van de koffers, het duwen van de rolstoel en alle voorkomende hulp. Tevens gaat er bij iedere reis een verzorgende mee die ondersteuning kan bieden bij de nodige zorghulp.
  • We regelen het vervoer vanuit Haarlem en Brabant als we met het vliegtuig naar Lourdes gaan. Het vliegtuig vertrek vanaf vliegveld Maastricht.
  • U krijgt veel extra’s tijdens de reis en het verblijf in Lourdes. O.a. Af en toe een gratis drankje in de bus, bv een kopje koffie/thee, glaasje wijn of jus d’orange  met een lekker koekje of een snack. Koffie-thee op het vliegveld. Gezellige avond in Lourdes. Hulp van de vrijwilligers. Zij helpen u met plezier wat mogelijk is

 

En wat heel belangrijk is….we geven de pelgrims een fantastische bedevaart!

Schrijf u in om onze nieuwsbrief het Lourdesklokje ontvangen!