Joke HoekmanJoke Hoekman, reisleidster en coördinator van de Lourdes-groep ging in 1991 voor de eerste keer naar Lourdes. Ze dacht ik ga 1x met mijn moeder mee, maar nu gaat ze nog steeds ieder jaar een paar keer naar Lourdes. De eerste jaren als pelgrim, daarna een paar jaar in de zorg en vanaf 1995 als reisleidster. Joke is verbonden aan de Lourdesgroep Bisdom 's-Hertogenbosch en de Lourdesgroep Bisdom Haarlem-Amsterdam. Zij is een Haarlemse van geboorte en woont al jaren in Oisterwijk. Vandaar dat ze coördinator is van beide Lourdesgroepen.

Wilma CaiffaWilma Caiffa is in 2016 toegevoegd aan de Lourdesgroep als reisleidster. Wilma is al jaren reisleidster bij het Huis voor de Pelgrim en net als Joke coördinator van de Lourdes-groep.

 


Peter van de BrandPeter van de Brand is in 2007 met de bus naar Lourdes geweest in de bus waar Joke reisleidster was. Vanaf die tijd gaat Peter mee als hulp op de bus. En organiseert samen met Wilma en Joke de informatie bijeenkomsten.

 Diaken Philip WeijersPhilip Weijers is pastoraal begeleider van de Lourdes-groep en diaken van het Bisdom Haarlem-Amsterdam. Philip gaat al enkele jaren mee als pastoraal medewerker met onze Lourdesgroepen.Tevens gaan er medewerkers mee die alle mogelijke hulp bieden aan de pelgrims.
Oa. het dragen van de koffers, rolstoel duwen, zorg in het hotel en alle hulp die gevraagd wordt.